Informatie over de Holbi Horde


De Holbi Horde is een groep welpen binnen de leeftijdscategorie van 7 t/m 11 jaar. Elke zaterdagochtend hebben we opkomst, van 10:30 tot 12:30, op de scoutingboerderij in Woerden. In de hooiberg hebben we op de begane grond onze opkomstruimte, maar we hebben bijna altijd buiten opkomst. Scouting draait natuurlijk om buiten zijn! We doen veel avontuurlijke en leuke activiteiten van potjes stratego in de Jungle tot superbal op het plein. We zijn van alle markten thuis en het draait bij ons om plezier maken!

Over de Holbi Horde

Wij zijn een onderdeel van de Albert Schweitzer scoutinggroep in Woerden. De Holbi Horde is een groep van zo'n 40  jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar oud. Het leidingsteam bestaat uit 11 actieve dames en heren waarvan de meerderheid met een lange scoutinggeschiedenis (Zie de Leidingspagina.)

Opkomsten

Elke zaterdagochtend hebben wij opkomst van 10:30 tot 12:30. Wees op tijd! Dan kunnen we gezamenlijk op tijd openen.

Uniform en Kleding

Bij speciale gelegenheden en vertrek en aankomst van kampen dragen wij het welpen uniform. De uniformblouse is van goede kwaliteit en kan ook tijdens de zomer-opkomsten gedragen worden. Het uniform bestaat uit een groene blouse en de groepsdas. Op de blouse zitten een aantal insignes:

  • Scouting Nederland insigne, op het linker borstzakje
  • Speltakken scouts, op het rechter borstzakje
  • Naambandje "Albert Schweitzergroep", op de rechter mouw

De blouse, scouting insigne en het speltakteken kun je kopen bij de Scout Shop. Je kunt ze bestellen bij de leiding, wij kunnen ook de naambandjes en de groepsdas leveren.

 

Lid worden

Hierboven heb je kunnen lezen wat wij zoal doen. Spreekt dit je aan, meldt je dan aan via het aanmeldformulier bij het kopje lidmaatschap. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt bij het kopje lidmaatschap ook terecht voor antwoorden op vele vragen.