Bekijk de nieuwe planning van kampen en opkomsten en zet de datums in je agenda. 

Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen en –organisaties in Nederland om alle activiteiten tot en met 1 juni niet door te laten gaan. In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats. Met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Daar vallen ook opkomsten en kampen onder.

Helaas valt daar ook ons lentekamp onder op 3,4,5 april, dit kamp komt dus helaas te vervallen. Onze aandacht gaat nu uit naar het zomerkamp dat waarschijnlijk plaats zal vinden 18 tm 25 juli op de Heikop te Brunssum 

Hallooo Luchtverkooo's,
 
Yeah, het regenseizoen is gestart, dus het herfstkamp is heel dichtbij!
Vrijdag 22 november verzamelen we om 19:00 uur op de parkeerplaats bij Sportcity.
Zondag 24 november verwachten we de terugrijders om 11:30 uur in Baarn (labelterrein Buiten zorg - Amsterdamsestraatweg 51 Baarn), hier rijden we rond 12:00 uur weg om rond 12:45 uur weer op de parkeerplaats van Sportcity te zijn. 

Mastermovies is een bekende jongerenwebsite, gemaakt door Merijn Scholte-Albers, Paul Huig en Coen Beeksma. Op de website staan humoristische filmpjes centraal. Mastermovies is voornamelijk bekend van de zogenaamde voice over waarin televisieseries en films nagesynchroniseerd worden. Ze spelen echter ook zelf in filmpjes of ze maken reviews. De website is voornamelijk onder de jeugd en op scholen populair.

Mastermovies heeft een eenmalige opwachting gemaakt op televisie. Dit was in het regionale programma WATNOUTV. Verder heeft de site sinds april 2006 een erkende fansite.

De Regionale Scouts Dag (RSD) is een jaarlijks terugkerende dag begin oktober voor alle Scouts in de Regio Drie Rivieren. Op deze dag worden er veel verschillende activiteiten georganiseerd waarbij het niet draait om de beste zijn, maar om samenwerken en plezier hebben met elkaar. Elk jaar vindt de dag plaats op een ander terrein van een scoutinggroep in onze regio en komen alle activiteitengebieden binnen het spel van de scouts aan bod. Er worden wel punten bijgehouden per activiteit. Er wordt gescoord op motivatie/ gezelligheid van de ploeg, creatief (creatief vals spelen mag dus) en de prestatie. De best scorende ploeg krijgt elk jaar een ludieke prijs.

Activiteiten die we de afgelopen jaren hebben gedaan zijn onder andere vlotvaren, aanmaakblokjes maken, de Razende Reporters maken een reportage van de dag, wafels bakken op het kampvuur, abseilen, eiervolleybal, blind voetballen, pionieren met saté stokjes en marshmallows, zeepbaan en discussiëren in het Scouting Lagerhuis.