Mastermovies is een bekende jongerenwebsite, gemaakt door Merijn Scholte-Albers, Paul Huig en Coen Beeksma. Op de website staan humoristische filmpjes centraal. Mastermovies is voornamelijk bekend van de zogenaamde voice over waarin televisieseries en films nagesynchroniseerd worden. Ze spelen echter ook zelf in filmpjes of ze maken reviews. De website is voornamelijk onder de jeugd en op scholen populair.

Mastermovies heeft een eenmalige opwachting gemaakt op televisie. Dit was in het regionale programma WATNOUTV. Verder heeft de site sinds april 2006 een erkende fansite.

De Regionale Scouts Dag (RSD) is een jaarlijks terugkerende dag begin oktober voor alle Scouts in de Regio Drie Rivieren. Op deze dag worden er veel verschillende activiteiten georganiseerd waarbij het niet draait om de beste zijn, maar om samenwerken en plezier hebben met elkaar. Elk jaar vindt de dag plaats op een ander terrein van een scoutinggroep in onze regio en komen alle activiteitengebieden binnen het spel van de scouts aan bod. Er worden wel punten bijgehouden per activiteit. Er wordt gescoord op motivatie/ gezelligheid van de ploeg, creatief (creatief vals spelen mag dus) en de prestatie. De best scorende ploeg krijgt elk jaar een ludieke prijs.

Activiteiten die we de afgelopen jaren hebben gedaan zijn onder andere vlotvaren, aanmaakblokjes maken, de Razende Reporters maken een reportage van de dag, wafels bakken op het kampvuur, abseilen, eiervolleybal, blind voetballen, pionieren met saté stokjes en marshmallows, zeepbaan en discussiëren in het Scouting Lagerhuis.

Toen de zon opkwam lagen de lieve luchtverkennertjes nog lekker te slapen. Na een lange nacht vol met slaap, muggen en stinkende kinderen werden we extra laat wakker gemaakt door de insmeerbeer. We mochten gelijk onze zwemkleding met ons meenemen, want volgens het weerbericht smolten we vandaag allemaal weg door de zon. We ontbeten, pakten onze spullen en vertrokken naar een riviertje wat toevallig langs het labelterrein stroomde. We hebben daar dik 3 à 4 uur gezeten, gezwommen, gepraat, gezongen (het boodschappenlied) , gegooid met vliegtuigen en vooral veel plezier gehad.

Na het leuke, maar vermoeiende zwemavontuur gingen de mensen die een fatsoenlijke fiets hadden én niet te moe waren het avondeten kopen in de supermarkt. Ieder squadron-lid kreeg 2,50 euro mee, wat uiteindelijk dus een eindbedrag vormde voor de maaltijd van een squadron. We hebben lekker divers gekookt en gegeten (en als je pech had ook afgewassen).

Volgens de leiding stonken we (wat ik dus echt niet begrijp D: ) en moesten we douchen. Een paar leden (waaronder wij) moesten koud douchen, omdat de douches ons zo nodig geen warm water wilden geven. Voor de rest waren de douches wel aardig en gaven ze de anderen leden wel warm water. Ondertussen hebben de leden die het ongeluk hadden te moeten wachten om te douchen de gelegenheid gekregen om spelletjes met elkaar te spelen. Toen werd het donker en liet de zon ons eindelijk weer met rust. De rest van de leden zit nu om een nep kampvuur, terwijl wij dit prachtige verhaal aan het schrijven zijn en worden lek gestoken door de muggen. Lizzy heeft er serieus 10 muggenbulten bij D:

Dit was ons levensverhaal. Nu gaan we weer genieten van de (eindelijk) goede temperatuur en naar onze vriendjes toe die lekker om het kampvuur heen zitten.

Groetjes: Lizzy, Femke en Joyce. (jeroen en maurice zitten ook naast ons maar ze zijn niet zeer nuttig bezig. Job en Nicolien hebben er ook nog even bijgestaan en geholpen.)

Bekijk hier de foto's https://photos.app.goo.gl/eD9ipXBuwJYxitxz9 (deze worden meerdere keren per dag aangevuld) 

Nacht/ochtend: we sliepen die nacht niet bij de gewone locatie (Ada’s hoeve (Ommen)) maar onder een zeil vlak naast een camping waar honden zijn toegestaan. Toen we wakker werden moesten we onze spullen opruimen, ontbeten we, ruimde we de rest op en controleerden we op afval.

Nadat alles was opgeruimd liepen we naar de fietsen met onze tassen brachten die naar de  aanhanger. Daarna zijn we op de fiets naar het zweefvliegveld gegaan . Daarna maakte we groepen om te zweefvliegen groep 1 groep 2 groep 3 groep 4. Er waren kabels geknapt maar het leukste was de hoogte want daar mag je hoger dan normaal. ’s Avonds hebben we nog gezwommen het water was lekker. Toen was iedereen moe.

Later!!!!!!!!!!!!!!!!!   

Bekijk hier de foto's https://photos.app.goo.gl/eD9ipXBuwJYxitxz9 (deze worden meerdere keren per dag aangevuld) 

Geschreven door: Gijs en Rosali

De hike was een vermoeiende ervaring. Het leukste was de worstenpost. We gingen pannadellen eten.  We hebben ook iets geleerd namelijk dat als je op VWO zit je een bril of bretels moet hebben. Dat hebben we namelijk gecheckt. Toen we bij de overnachtingsplaats kwamen, gingen we eerst wraps eten, alleen dat was heel onhandig wan alles viel eruit. Daarna wilden we naar de kinderdisco, maar die was opeens verdwenen. Dus toen gingen we maar lasergamen. We moesten eerst nog wachten dus gingen we nieuwe vrienden maken in het zwembad. Ze vonden ons heel aardig en ze wilden ook een M&M shirt. Maar ja toen gingen we dus lasergamen en dat was heel leuk. Daarna gingen we terug naar het terrein en gingen we slapen onder een zeiltje. Dat was het doeiiii!!!

Geschreven door: Anoek, Robin en Lisa

P.S , Koen moet zijn baard knippen en wij willen credits voor de foto's die we hebben gemaakt. ;) 

Bekijk hier de foto's https://photos.app.goo.gl/eD9ipXBuwJYxitxz9 (deze worden meerdere keren per dag aangevuld)