Warning: Declaration of ScowousersController::display($cachable = false) should be compatible with Joomla\CMS\MVC\Controller\BaseController::display($cachable = false, $urlparams = Array) in /var/www/www.scowo.nl/components/com_scowousers/controller.php on line 32

Wachtwoord aanvragen

Om een wachtwoord aan te vragen, heb je een gebruikersnaam of een scouting lidnummer nodig. Verder moet je mail-adres bij ons bekend zijn.

Weet je je gebruikersnaam niet, dan is deze makkelijk te achterhalen. De gebruikersnamen hebben namelijk de vorm voornaamtussenvoegselachternaam en bevatten alleen kleine letters zonder accenten. Bijvoorbeeld de gebruikersnaam van Jan Jansen is janjansen en die van René van't Hout is renevanthout . In plaats van een gebruikersnaam kun je ook je lidnummer gebruiken, deze vind je op je ledenpas.

Wij halen je gegevens uit de ledenadministratie van Scouting Nederland. Zorg er dus voor, dat je mailadres en andere gegevens up-to-date zijn. Je kunt wijzigingen doorgeven aan je leiding of zelf invullen via de ledenadministratie. Houd er rekening mee dat het een paar dagen kan duren voordat de wijzigen door ons verwerkt zijn.