Toen de zon opkwam lagen de lieve luchtverkennertjes nog lekker te slapen. Na een lange nacht vol met slaap, muggen en stinkende kinderen werden we extra laat wakker gemaakt door de insmeerbeer. We mochten gelijk onze zwemkleding met ons meenemen, want volgens het weerbericht smolten we vandaag allemaal weg door de zon. We ontbeten, pakten onze spullen en vertrokken naar een riviertje wat toevallig langs het labelterrein stroomde. We hebben daar dik 3 à 4 uur gezeten, gezwommen, gepraat, gezongen (het boodschappenlied) , gegooid met vliegtuigen en vooral veel plezier gehad.

Na het leuke, maar vermoeiende zwemavontuur gingen de mensen die een fatsoenlijke fiets hadden én niet te moe waren het avondeten kopen in de supermarkt. Ieder squadron-lid kreeg 2,50 euro mee, wat uiteindelijk dus een eindbedrag vormde voor de maaltijd van een squadron. We hebben lekker divers gekookt en gegeten (en als je pech had ook afgewassen).

Volgens de leiding stonken we (wat ik dus echt niet begrijp D: ) en moesten we douchen. Een paar leden (waaronder wij) moesten koud douchen, omdat de douches ons zo nodig geen warm water wilden geven. Voor de rest waren de douches wel aardig en gaven ze de anderen leden wel warm water. Ondertussen hebben de leden die het ongeluk hadden te moeten wachten om te douchen de gelegenheid gekregen om spelletjes met elkaar te spelen. Toen werd het donker en liet de zon ons eindelijk weer met rust. De rest van de leden zit nu om een nep kampvuur, terwijl wij dit prachtige verhaal aan het schrijven zijn en worden lek gestoken door de muggen. Lizzy heeft er serieus 10 muggenbulten bij D:

Dit was ons levensverhaal. Nu gaan we weer genieten van de (eindelijk) goede temperatuur en naar onze vriendjes toe die lekker om het kampvuur heen zitten.

Groetjes: Lizzy, Femke en Joyce. (jeroen en maurice zitten ook naast ons maar ze zijn niet zeer nuttig bezig. Job en Nicolien hebben er ook nog even bijgestaan en geholpen.)

Bekijk hier de foto's https://photos.app.goo.gl/eD9ipXBuwJYxitxz9 (deze worden meerdere keren per dag aangevuld)