We gaan dit jaar weer gezellig de duinenmars lopen en wel op zondag 10 april.
Meld je snel aan of af.

Op zaterdag 9 april is er geen opkomst omdat we op zondag de duinenmars gaan lopen.
De duinenmars is een uitgezette wandeltocht van 10km door duinen en over het strand van Kijkduin. Zie ook: http://www.duinenmars.nl

We verzamelen om 9.30u op de boerderij om naar Kijkduin te vertrekken en zijn voor 17.00u op de boerderij terug.

 

Aanmelden/afmelden
Deelname aan de duinenmars kost 3,50 euro dit mag contant worden betaal bij aanvang. Aanmelden via het formulier (https://docs.google.com/forms/d/1A9I8rpnIo5I3e3JIWU-4wTEUPOCRELWjHtpyUa208oM/viewform) kan tot 6 april (12:00). Dan melden wij iedereen aan bij de organisatie. Wie zich na 6 april zich aanmeld betaalt €4,00 (omdat we je dan op de dag zelf moeten inschijven bij de startplek).

 

Vervoer
Om het vervoer goed te regelen willen we ook uiterlijk 6 april weten of je meegaat of niet. Vul het formulier zo snel als mogelijk in.

Als je ouder(s) rijden, kunnen zij met onze groep meelopen. Wij zien dit graag, want het is erg leuk, gezellig en het maakt de terugreis makkelijker en flexibeler! Als ouders ook graag een medaille willen, meld dat dan via het formulier. Voor hen zijn aan deelname geen kosten verbonden.

 

Lunch, schoenen, zwemkleding
Als je meegaat, moet je zelf voor een lunchpakket en genoeg te drinken zorgen. En vergeet ook je goede wandelschoenen, zwemspullen, handdoek en zonnebrand niet (bij slecht weer regenkleding).

 

Shoppen
Op het eind van de duinenmars is er ongeveer 30 min. de gelegenheid om wat te kopen in de mobiele Scoutshop of om wat rond te kijken naar de bezienswaardigheden op het eindpunt. Daarna vertrekken we weer naar Woerden. 

 

Natuurlijk hopen we dat we met een complete groep de duinenmars lopen,

 

Groetjes van de leiding!

 

P.S. Je weet het al maar op zaterdag 2 april is er geen opkomst omdat de leidings op leidingkamp gaan: het jubelkamp voorbereiden.