Deelname aan de duinenmars kost 3 euro en maak je uiterlijk 29 maart over naar 143196146 t.n.v. P.J. van den Boogaard inzake scouting o.v.v. "Naam verkenner" + Duinenmars 2014. Daarna kost de duinenmars 3,50!

Om het vervoer goed te regelen willen we ook uiterlijk 29 maart weten of je meegaat of niet. Stuur dus daarvoor onderstaand strookje zo snel mogelijk terug. Als je ouder(s) rijdt/rijden kunnen zij met onze groep meelopen. Wij zien dit graag, want het is erg leuk en gezellig en het maakt de terugreis makkelijker en flexibeler! Als ouders een medaille willen, meldt dit dan in onderstaand strookje met daarbij de hoeveelste keer hij/zij meeloopt/-lopen. Voor hen zijn aan deelname geen kosten verbonden.

Als je meegaat, moet je zelf voor een lunchpakket en genoeg te drinken zorgen. En vergeet ook je goede wandelschoenen, zwemspullen, handdoek en zonnebrand niet (bij slecht weer regenkleding).

Op het eind van de duinenmars is er ongeveer 30 min. gelegenheid om wat te kopen in de mobiele scoutshop of om wat rond te kijken naar de bezienswaardigheden op het eindpunt. Daarna vertrekken we weer naar Woerden. 

 

Aan en afmelden kan per e-mail

O Ik (naam verko) ...........................................   ga wel/niet mee op zondag 6 april.

O Mijn ouders rijden wel en hebben ..........   zitplaatsen in de gordels beschikbaar voor verkenners en leiding.

O Bij te kort aan rijders kunnen mijn ouders heen/terug/heen en terug/heen of terug* rijden en hebben ..........   zitplaatsen in de gordels.
O Mijn ouders rijden niet.

Ik loop voor de ... keer mee (dit is in verband met de medaille en is ongeacht de afstanden die je voorheen hebt gelopen)

Mijn ouder(s) willen ook een medaille en loopt(en) voor de ...... keer mee.

*laten staan wat van toepassing is.

Natuurlijk hopen we dat we met een complete groep de duinenmars lopen!