Kosten
De kosten van het kamp bedragen 120,- euro
Het kampgeld 120,- euro + eventueel 2,80 euro aan reisverzekering moet voor 19 juni 2011 zijn overgemaakt op bankrekening 143196146 t.n.v. P.J. van den Boogaard onder vermelding van Naamverkenner + Zomerkamp 2011.

1. Reisverzekering
Er bestaat een mogelijkheid om een reisverzekering af te sluiten bij Scouting Nederland. Deze verzekering dekt de schade als gevolg van verlies/beschadiging van eigendom. De kosten van de verzekering bedragen 2,80 euro per kind voor de hele week. U kunt op individuele basis meedoen. De kosten komen bovenop het kampgeld. Als u deze verzekering af wilt sluiten, dan kunt u dit aangeven op het onderstaande strookje.

2. Uw contactadres
Wanneer we op zomerkamp zijn, hebben we graag de beschikking over een contactadres. Als u niet op uw huisadres of op het bij ons bekende mobiele nummer bereikbaar bent, willen we u vragen een ander contact adres op het strookje in te vullen.

3. Vervoer
We hebben wij ook dit jaar weer ouders hard nodig die voor ons rijden. Zowel voor de heenreis als voor de terugreis.Bij het ophalen is er de mogelijkheid om vrijdagavond al te komen en de bonte avond mee te beleven. Voor het overnachten dient u dan wel zelf een tent, slaapzak e.d. mee te nemen. De ouders die zaterdag komen helpen met de terugreis, worden uiterlijk om 11.00 uur op het kampterrein buitenlust verwacht. Graag op het onderstaande strookje invullen wat voor u mogelijk is. T.z.t. krijgt u nog een bevestiging.

4. Persoonlijke gegevens van uw kind
Graag alle persoonlijke gegevens en bijzonderheden van uw kind invullen, zodat we dit tijdens het kamp altijd bij de hand hebben.
Het zomerkamp is voor ons een handig moment om de persoonlijke gegevens weer eens te updaten.

5. Tijd vertrek / aankomst
De verkenners worden zaterdagochtend 2 juli om 09.30 uur op de boerderij verwacht met een goede fiets. Na het inladen van de baggage, fietsen en het materiaal vertrekken we om 10.30 uur richting de zomerkamplocatie.
Zaterdag 9 juli verwachten we om rond 13.00 uurterug te zijn op de boerderij. Na alles te hebben opgeruimd hopen we dit geweldige zomerkamp weer met zijn allen te kunnen afsluiten (ca 14.00 uur).

6. Zomerkamp Informatiemiddag
Wij willen alle ouders adviseren zich op te geven voor de zomerkampinformatiemiddag. Deze middag is op 11 juni vanaf 16.30 uur gepland*, na de installatie van onze nieuwe leden . Wij informeren u dan over alles wat er komt kijken bij een zomerkamp en weekendkampen zoals dropping/hike lopen, in een bos kamperen e.d. en voor u een goede gelegenheid om vragen te stellen. Leuk voor alle ouders, en erg nuttig als uw kind voor het eerst meegaat op zomerkamp. Graag horen wij of u wilt komen, en met hoeveel personen (opgeven kan met het onderstaande invulstrookje). *Jongere broertjes of zusjes kunnen vanaf 16.30 uur met de opkomst meedraaien, deze hoeven dus niet alleen thuis te blijven zitten.

7. Fietsen
Tijdens het zullen we vaak de fiets pakken. We willen graag benadrukken dat we het belangrijk vinden dat een fiets in goede staat met werkende remmen en verlichting mee te nemen op kamp.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dit graag.

Groetjes van de scoutsleiding,

Jaap, Pjotr, Naomi, Jan, Fred en Amber
en Martine en Menno natuurlijk