Zoals elk jaar heeft Scouting Woerden een kerstactie. De bedoeling is om geld te verzamelen voor alle leuke activiteiten die we bij scouting ondernemen. Dit jaar gebruiken we het geld om het jubileumfeest 2016 te bekostigen.

 

De actie bestaat uit 2 delen: de voorverkoop en de huis aan huis verkoop.

 

Voorverkoop

We zijn al gestart met het verkopen van kerstkaarten; Aan je lieve moeder, tante, overbuurman, de conciërge op school en aan je konijn bijvoorbeeld.

Voorverkoopformulieren hebben jullie al meegekregen. Er zijn er nog meer, vraag de leiding! Ook vind je het formulier bij deze e-mail als bijlage. Het formulier bestaat uit 1 pagina waarop de ene kant de uitleg voor de scouts staat en aan de andere kant de lijst waarop je kunt invullen aan wie je verkocht hebt. 

 

Neem je ingevulde voorverkoopformulieren mee op zaterdag 13 december! Je krijgt dan de kerstkaarten mee naar huis die je hebt verkocht. 

Voordat we op die zaterdag gaan verkopen, leveren de scouts hun formulier en geld in bij de kerstcommissie. Na afloop kunnen we die kaarten ophalen.

 

Kaartenverkoop 13 december

Op zaterdag 13 december is echt onze grote verkoopdag. Je kunt dan na afloop van de verkoop genieten van een warme versnapering op de boerderij. Ook kun je vast een tekening maken met een kerstafbeelding. Wie weet wordt dat wel de kerstkaart van het volgend jaar!

 

De zaterdagmiddagverkenners gaan verkopen op zaterdag 13 december

Tijd: 15:00 uur tot en met 17:00 uur

We beginnen en eindigen op de Boerderij

Het kan het zijn dat je iets later terug bent omdat je soms zo enthousiast bent dat je niet weet van stoppen.

Het is handig om je uniformblouse aan te trekken zodat mensen zien dat je van scouting bent!