Lief thuisfront,

Hier een berichtje vanaf het kampterrein, dat op maandag inmiddels een beetje is opgedroogd... Op zondagavond ging het opeens keihard regenen terwijl in de vier patrouillekeukens juist het toetje werd opgediend. Het heeft zo veel geregend dat het zelfs in de tenten nat is geworden. De verkenners hebben geschuild in hun tenten, keukens en zelfs in de douches. Na reddingsacties van de leiding waren de tenten weer bewoonbaar en beslaapbaar.

Op maandag zijn we lekker gaan zwemmen in het subtropisch zwembad in Borger. We zouden eigenlijk de hike lopen maar deze hebben we verplaatst want er was nog regen. Bij schemer en bij nacht hebben we het Spel der Planeten gespeeld.

Nu wordt het weer mooi weer: De dinsdag werd na ‘s ochtends het Grote Chemiespel een klimdag bij Outdoor Grolloo. We hebben heel stoer door de bomen geklommen tot zelfs niveau vijf. Ondertussen zijn alle kampeerspullen in de zon gedroogd. ‘s Avonds een gaaf griezelspel in het bos!

Hike-dag: woensdag! Prachtig weer en een mooi stuk wandelen door de Drentse bossen en langs heide en vennetjes. Lunch: Chrietjes. Post2 bij het Loomeer: lekker plonsen. Aan het eind van de middag bleken we gewoon weer op ons eigen kampterrein terug te komen (verrassing) waar we toch stoer onder een zeil gaan slapen in plaats van in onze eigen tenten!

Foto’s vind je op foto.scowo.nl

Groeten uit Grolloo!