Beste kleine – en grote scoutingvrienden,

 

Zaterdag 26 september 2009 wordt er weer overgevlogen.

De oudste bevers, dwesta’s en verkenners gaan op speciale wijze naar een ander onderdeel toe. Degenen om wie het gaat, zijn hiervan op de hoogte. Als overvlieger start je op deze dag bij je oude onderdeel. Nadat je bent overgevlogen, hoor je bij je nieuwe onderdeel en dan blijf je voor de rest van de dag bij hen.

Alle activiteiten vinden plaats op het grote grasveld in het Brediuspark. In verband met grote drukte in het centrum van Woerden (o.a. Veteranentreffen en 100 jaar markt) raden wij je aan om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

De verkenners melden zich om 13.00 uur bij de leiding van het onderdeel waar ze lid van zijn. Na de Romeinse openingsceremonie om 13.15 uur en het maken van de groepsfoto gaan we eerst overvliegen. Ouders/verzorgers die hier bij aanwezig willen zijn, zijn uiteraard welkom.

Direct na het overvliegen starten we met een “Romeins” programma. Na de prijsuitreiking wordt de dag om ca. 16.30 uur afgesloten.

De Paradijsvogels sluiten eerder af, namelijk om 16.00 uur.

Er zijn aan deze dag geen kosten voor de leden verbonden. Wel is het de bedoeling dat de kinderen voor hun komst thuis al hebben geluncht. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd vanuit de Albert Schweitzergroep.

Voor een beetje regen zijn we niet bang, maar bij echt slecht weer wordt deze activiteit afgelast. Omstreeks 11 uur ’s ochtends wordt (bij slecht weer) besloten of het doorgaat of niet. We melden dat dan per e-mail en op de websites.

Zijn er nog vragen? Neem dan contact op met de leiding van het onderdeel van uw kind.

Overvliegcommissie – Aveline, Jolanda, Paul en Ruud