De oudste bevers, westa’s en verkenners gaan op speciale wijze naar een ander onderdeel toe. Degenen om wie het gaat, zijn hiervan op de hoogte. Als overvlieger start je op deze dag bij je oude onderdeel. Nadat je daadwerkelijk bent overgevlogen, hoor je bij je nieuwe onderdeel en dan blijf je voor de rest van de dag bij dit onderdeel. Let dan extra op je begin – en eindtijd onderaan deze brief. Voor de overvliegers is het raadzaam een setje droge kleren en een handdoek mee te nemen.  

Deze keer vinden alle activiteiten plaats rond de boerderij aan de Kromwijkerdijk.

Verzamelen om 12:20u!

De brief is hier te downloaden!  

Na de opening om 12.30 uur en het maken van de groepsfoto gaan we eerst overvliegen. Ouders/verzorgers die hier bij aanwezig willen zijn, zijn uiteraard welkom maar komt u svp op de fiets want het is niet mogelijk uw auto te parkeren.
Direct na het overvliegen starten we met het spel Scoutingpretpark; hierbij worden in groepjes allerlei attracties bezocht, waar geld (scowo’s) mee te verdienen is.  Na de prijsuitreiking wordt de dag om 15.30 uur afgesloten.

Er zijn aan deze dag geen kosten voor de leden verbonden.  Wel is het de bedoeling dat de kinderen voor hun komst thuis al hebben geluncht. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd vanuit de Albert Schweitzergroep.