Hopelijk ruikt na weekendkamp iedereen weer naar roosjes en is iedereen ook weer een beetje bijgeslapen. Fijn, want dan kan je dit bericht goed lezen en direct antwoorden!

Zaterdag 26 november begint de pooltocht. Tijden zij nog onbekend, maar de verwachting is dat de eerste groep (hoeven wij dus niet per se te zijn!) om 19.00 vertrekt vanuit Woerden. Vanuit hier rijden we naar de begin locatie, en daar beginnen we met lopen volgens de route, in eigen patrouilles. We vertrekken dus met de hele ZaMigroep vanuit Woerden, maar vanaf het echte begin punt, beginnen we met lopen in patrouilles. Aangekomen bij de overnachting, pakken we onze tas uit, gaan we lekker slapen om de dag erna, op 27 november, weer naar huis te gaan. Ook deze tijden zijn nog onbekend.

Wat is de pooltocht?

De pooltocht is een nachtelijke hike, eens in het jaar georganiseerd door de vrijdag stam voor alle groepen vanaf de verkenners. Je loopt dan een hike zoals je ook overdag zou doen, dus door middel van verschillende route technieken (deze gaan we tijdens een opkomst nog eens oefenen), MET bepakking (in je hiketas je matje, slaapzak, kussen, pyjama, zaklamp en toiletspullen). Alle patrouilles lopen apart en wij als leiding lopen als een vijfde patrouille achter jullie aan voor het geval dat jullie hulp nodig hebben. Op de aankomst locatie slapen we binnen, dus niet in tenten.

Wie, wat, waar

Kosten zijn €10,-, over te maken voor 20 november naar NL63 INGB 0758 6916 61 tnv HMC de Roover ovv “Naam verkenner + Pooltocht 2016”. Na 20 november worden de kosten €12,-

Zaterdag 26 november is er GEEN normale opkomst. Afhankelijk van onze vertrektijd, zullen we verzamelen ergens in de avond op de boerderij. Zondag zullen we op nu nog onbepaalde tijd weer in Woerden aankomen. De tijden zullen door gecommuniceerd worden zodra deze ook ons bekend zijn.

De waar is natuurlijk nog de grote verrassing, zelfs voor de leiding.

Rijden? Graag!

Om van Woerden naar de startlocatie te komen, zoeken we nog rijders.

Aanmelden

Dat doe je door op deze mail te antwoorden met een ingevuld antwoordstrookje (te vinden onderaan deze mail) VOOR 6 november (let op, je kan je dus tot en met deze zaterdag aanmelden!) en geld over te maken naar de bovengenoemde rekening. Kan of ga je niet mee? Wil je dan alsjeblieft deze mail antwoorden dat je niet mee gaat, dan weten we op hoeveel antwoorden we nog moeten wachten.

Waarom?

Omdat het super gaaf is (en niet eng)!


ANTWOORD STROOKJE POOLTOCHT 2016

Naam verkenner: ...................................................................
Gaat WEL / NIET mee met de pooltocht.
Mijn ouders kunnen HEEN / TERUG / NIET rijden, en hebben plaats voor … kinderen in de auto.