Meer info;

 

Vast bedrag voor elke deelnemer 

Onze vereniging en stichting hebben zich aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen kan iedereen zich individueel melden. Bij de inschrijving van de fietstocht vermeldt elke deelnemer de lokale vereniging waar hij of zij voor fietst. 

Onze stichting heeft als deelnemersnummer 108 en onze vereniging 109. 

Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart, met de benodigde stempels in. Rabobank stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer (12km = €5,-, 30km = €10,- en 100km = €25,-) op de bankrekening van onze vereniging en stichting. Dit bedrag kan oplopen tot €750,- Het is dus belangrijk zo veel mogelijk mensen te mobiliseren. Dat mogen ook familieleden, buren, etc zijn. Dus ook niet leden van onze vereniging mogen mee doen! 

 

Routes door het Groene Hart 

Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart. De routes lopen door het werkgebied van Rabobank Rijn en Veenstromen. We mogen zelf kiezen welke route we fietsen. Met een lengte van ongeveer 30 kilometer zijn de routes goed te doen, ook als je geen geoefend fietser bent. 

Wil je zelfs 60 kilometer fietsen? Dit kan door twee routes van 30 kilometer te fietsen. We ontvangen dan ook twee keer dit bedrag. Dit jaar is er zelfs een speciale gezinsroute van 12 kilometer. Fietsers mogen starten tussen 9.00 en 16.00 uur bij een van de vijf startpunten. Dat zijn: Rabobank hoofdkantoor in Woerden, Rabobankkantoor in Bodegraven, Rabobankkantoor in Mijdrecht, Gasterij Milandhof in Zegveld en vanaf het Kerkplein in Kockengen. Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route komen we een aantal stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat lekkers te eten. 

 

Fiets ook mee! 

Heb je er al zin in? Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer meteen je gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor Scouting Woerden: dat is de Rabo Fietstocht.