Het is weer tijd voor de jaarlijkse scoutingloterij! We halen hiermee geld op voor zowel onze eigen scoutinggroep (denk bijvoorbeeld aan supergave activiteiten, jubelkamp, overvliegdagen, opknappen van de boerderij etc. etc.) als Scouting Nederland om bijvoorbeeld de kampeerterreinen financieel te steunen en goed te onderhouden. Belangrijk dus!

Bovendien kookt de leiding tijdens het zomerkamp 1 avond voor de patrouille die het meest heeft verkocht!

Afgelopen zaterdag 19 april tijdens de vossenjacht zijn de eerste loten uitgedeeld. Degenen die er niet waren, kunnen 3 mei alsnog een boekje krijgen. Lege boekjes kun je ook 3 mei inleveren, liefst bij Jeffrey, en eventueel omruilen voor een nieuwe.

Als het je niet lukt een heel boekje te verkopen, is de uiterste inleverdatum de week na de RSW (i.v.m. uitvallende opkomsten). Dit is 24 mei. Kan je die datum niet naar de opkomst komen, mag het ook eerder, of bij een van de leidings door de brievenbus (adressen zie website). Let op dat je dan behalve het geld, ook de overgebleven loten inlevert! 

Inleveren:
Lever het kartonnetje met de overgebleven loten of het lege kartonnetje samen met je geld in. Bijvoorbeeld in een envelop of gesloten zakje. We willen graag het kartonnetje terug, want dat weten we makkelijk wie hoeveel heeft verkocht. Hier staat je naam op!! 

Boekje kwijt?
Raak je een boekje kwijt, dan moet je het hele boekje betalen (25 euro) of in ieder geval de loten die niet verkocht waren. Wij gaan dit niet uit de groepskas vergoeden. Dit is dus je eigen verantwoordelijkheid, raak je boekje dus niet kwijt!

Succes!