Scouts2day: Op 15 mei 2010 is Utrecht de Scoutinghoofdstad van Nederland. Overdag zijn op verschillende locaties in de stad activiteiten waar iedereen nog jaren over napraat. 's Avonds een spetterende show in stadion de Galgenwaard.

Update:
In het e-mail bericht van afgelopen week ben ik vergeten om te vermelden dat de kosten voor jullie €7,50 zijn. Onze scoutinggroep betaalt een deel van de totale kosten die natuurlijk wat hoger liggen.

Meer informatie over de Scouts2day:
We gaan verzamelen bij het station om 14:45u. Je krijgt een geel gekleurd polsbandje en een treinkaartje en dan gaan we met de trein naar Utrecht.
Vanaf het station van Utrecht lopen we als groep (een gele route, begeleid door de organisatie) naar Park Transwijk. Daar is een enorm gaaf activiteiten terrein opgebouwd. Spellen, mega spellen en een rustveld.
Aan het eind van de middag (17:15u) gaan we naar de Jaarbeurs Utrecht om een show te zien!
Na de show gaan we terug naar de trein zodat we om 20:36 weer op het station in Woerden zijn.

We blijven dus altijd gezellig bij elkaar. Zorg je er voor dat je op tijd bent? Neem je €7,50 mee?
Dit wordt een gezellige speciale dag!


Hoe ziet die dag er voor ons uit?
De exacte tijden liggen nog niet vast omdat we nog door de organisatie worden ingedeeld.
- We gaan rond 14:45u met de trein naar Utrecht.
Dan lopen we naar een park. De tocht naar het park belooft al een belevenis op zich te worden. Door de kleur van je polsbandje is het binnen de parken en op de looproutes naar de parken goed te zien waar je naar toe gaat. De organisatie verwacht een bonte stoet van lachende en feestende scouts met muziek, totems, vlaggen, ballonnen, slingers, spandoeken en nog veel meer.
- In het park neem je deel aan spannende en uitdagende Scoutingactiviteiten. De activiteiten zijn opgedeeld in groepen van 10, 100 of zelfs 1000 scouts tegelijk.
- Na de (zelf meegebrachte) lunch is er wellicht nog tijd voor een paar activiteiten in het park. Daarna verzamelen alle speltakken zich bij de ingang van het park om gezamenlijk op weg te gaan naar de speciale Scouting jubileumshow.
- De show is voor Scouts van alle leeftijden van 7 tot 23 jaar. We verklappen nog niets, maar de show heeft natuurlijk als thema 100 jaar Scouting en de toekomst. De show zit vol met dans, zang en spannende optredens. Je ziet herkenbare en verrassende Scoutingelementen, de nieuwe jungle van Mowgli, een bijzonder optreden van een artiest en ga maar door.
- We treinen terug naar Woerden.

Scouting Fundays: Een uitzonderlijk weekendkamp want we kamperen naast Walibi World waar we dan ook 2 dagen kunnen spelen.
- We vertrekken op vrijdagavond om 19:30u en we komen zondagmiddag om 16:00u weer terug in Woerden op de Boerderij.
- Rijden jouw ouders deze keer?
- Een Scouting Fundays kaartje kost slechts € 39,50 voor twee dagen scoutingkamp in en om Walibi World met al je scoutingvrienden ;)
- Zie bijgevoegde brief en vul 'm snel in!

Opgeven:

  • Scouts2Day, hier gaan we met z'n allen heen maar omdat het een hele dag duurt willen we graag zeker weten of je er bij kunt zijn.
    Geef je alsjeblieft op door deze e-mail te beantwoorden.

  •  Fundays, Je kunt je opgeven door bijgevoegde brief in te vullen en terug te sturen of in te leveren tijdens de opkomst.