Over 2 weken is het al zover, Sinterklaas! Natuurlijk kunnen wij met de zami's dit feest niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom zullen we over 1,5 week, op zaterdag 3 december, een echte sinterklaasopkomst houden! We hebben afgelopen zaterdag al uitgelegd wat de bedoeling is, maar voor de duidelijkheid staat het hier ook nog in een mailtje.

Voor deze opkomst zullen we twee typische sinterklaas activiteiten met elkaar vervlechten. Als eerste hebben we per patrouille lootjes getrokken, waarop spullen voor de kist staan. Het is de bedoeling dat de PL voor €7,50 spullen van dit lijstje koopt. Als de PL het bonnetje nog heeft, kan hij dit geld terugkrijgen van ons. Alleen maar cadeautjes is wel een beetje saai. Daarom moet er per patrouille ook een gedicht voor de andere patrouille gemaakt worden van minimaal 10 regels. Een surprise hoeft niet, maar mag natuurlijk wel als je daar zin in hebt!

Naast deze cadeaus, die per patrouille gaan, moet iedereen ook een ander klein cadeautje meenemen. Dit cadeautje moet ongeveer €2,22 kosten en ingepakt zijn. Dit gaat individueel en dus niet in patrouilles! Met deze cadeautjes zullen we een spel gaan doen.

Je neemt dus mee:
  1. Per patrouille: cadeaus voor in de kist van een andere patrouille, samen €7,50, met een gedicht erbij.
  2. Zelf: een ingepakt cadeautje van €2,22
Als er nog vragen zijn horen we het!