Beste verkenners en ouders,

 

Het is bijna zover! Voorjaarskamp op 29, 30 april en 1 mei. Na het succesvolle Voorjaarskamp met ouders en verkenners in 2015 willen we nu weer met geïnteresseerde ouders op kamp. Het is een unieke gelegenheid voor ouders om te zien en te ervaren wat de verkenners nu eigenlijk doen op zo’n kamp. Dit houdt in dat we graag zien dat er ook ouders mee gaan. Wij hebben er al zin in. Jullie ook?

 

Ouders die mee gaan op kamp komen in een andere patrouille dan hun eigen kind.

We gaan naar Scoutingkampeerterrein De Waterberg, P/A Cloekplein 72, 6826 KT  Arnhem. We verzamelen vrijdag 29 april om 20:00uur op de boerderij. Als iedereen op tijd komt en we de bagage en het materiaal ingeladen hebben, kunnen we te vertrekken om 20.15 uur. Hopelijk zullen we weer op weg worden geholpen door ouders met auto’s!

 

Van ouders die mee gaan hopen we dat ze ook willen rijden (heen en terug), zodat we geen andere ouders nodig hebben om ons te vervoeren. Als er niet genoeg ouders meegaan die ook willen rijden, verwachten we de ouders die terug rijden zondag 1 mei om 12:45uur op bovenstaand adres te Arnhem. We zijn dan om 14.00 uur weer terug op de boerderij. Na de spullen met zijn allen opgeruimd te hebben zullen we dan afsluiten om 14.30 uur.

 

Natuurlijk verwachten we veel verkenners en ouders. Graag het antwoordformulier digitaalinvullen voor 22 april. a.s.

 

De kosten van het kamp zijn Euro 17,50 per persoon. Het bedrag graag overmaken op bankrekening NL63 INGB 0758 6916 61  t.n.v. HMC de Roover o.v.v. “Naam Verkenner + Voorjaarskamp 2016”. Betaal dit alsjeblieft voor 27 april want als dat niet lukt dan wordt de kampprijs iets hoger, namelijk €20,-.

 

Laat zo snel mogelijk weten of je meegaat. En als je niet meegaat meld je dan net als voor een gewone opkomst op tijd af.

 

We gaan kamperen met tenten in de open lucht, vergeet niet de standaarduitrusting:

- Uniform + das (aan bij vertrek)

- Kleren, sokken, onderbroeken

- Pyjama

- Wandel/berg schoenen (extra schoenen)

- Regenkleding

- Warme trui

- Matje (geen luchtbed) + slaapzak (warme slaapzak want het kan koud zijn)

- Zaklamp (met volle batterijen)

- Toiletartikelen (tandenborstel, kam, zeep)

- Handdoeken + washandjes

- Theedoeken (je moet echt zelf de afwas doen!)

- Medicijnen (graag even doorgeven aan leiding)

- Spelletjes en/of een leesboek mogen altijd mee

- Goed humeur

- En niet te vergeten: iets lekkers voor de leiding

 

Note: Ouders die mee gaan moeten ook een goed matje + slaapzak mee nemen. Wij zorgen voor een tent waar jullie in kunnen slapen. Een eigen tentje meenemen mag ook. Geef dit dan wel aan in het aanmeldformulier aan, zodat we er rekening mee kunnen houden.

 

Snoep e.d. wordt door de leiding niet ingenomen. Dit mogen ze onderling delen.

Bullit en ander soortgelijke (energie)dranken zijn niet gewenst. Indien we dit zien, wordt dit gedurende het kamp door de leiding in bewaring gehouden.

 

--

Groetjes van de Verkenners Leiding,

Jaap, Fred, Jeffrey, Marcel, Yann, Marieke en Hanneke