Volgende week hebben weer geen gewone opkomst, we hebben dan niet op zaterdag 18 juni maar op zondag 19 juni opkomst. we zullen zondag om 10:00uur verzamelen bij de blokhuisbrug ( dit is de brug vanuit woerden richting bodegraven en zegveld).

daarvandaan zullen we met fiets naar de Meije gaan fietsen waar we met de zeeverkenners-boten een gezellige dag op het water gaan beleven.

Vergeet niet om een lunchpakket mee tenemen. we zullen om 16:00 weer terug zijn op de Meije waarna we weer met zijn alle terug fietsen naar woerden we zullen dan door fietsen naar de boerderij. 

Na het zeilen is er voor de leden en voor de ouders een barbecue op de boerderij. Voor de leden is deze barbecue kosteloos, voor de ouders en broertjes en zusjes vragen wij een kleine bijdrage van €5,- euro.

Wij gaan ervan uit dat alle leden gezellig mee gaan. mocht je nou echt niet kunnen dan mag je je altijd afmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

voor de ouders vragen wij om zich aan te melden via bovenstaand mailadres zodat we daar rekening mee kunnen houden met inkopen voor de barbecue.