Onlangs hebben jullie onze enquête ingevuld over het zomerkamp in 2012. Bedankt voor het reageren! We hebben de antwoorden gebruikt bij het opzetten van het kamp. In deze brief willen we vertellen wat we voor jullie bedacht hebben.

Omdat er zoveel positieve reacties waren op de vraag of je mee wilt op kamp in het buitenland, hebben we er voor gekozen om naar de plaats Wiltz in Luxemburg te gaan.
We gaan hier met vier verkennersgroepen heen, namelijk; de dinsdagavond-, donderdagavond-, lucht- en de zaterdagmiddagverkenners.
Elke verkennersgroep draait een eigen programma, maar we zullen af en toe iets samen doen!
Het zomerkamp gaat, zoals jullie gewend zijn, 7 dagen duren. We gaan op zomerkamp van zaterdag 7 juli tot en met 14 juli.

Omdat we naar het buitenland gaan en daar stoere activiteiten willen doen, is de kampprijs hoger dan gewoonlijk. We reizen per bus, dus ouders worden niet gevraagd om te rijden.
De kosten van het zomerkamp zijn €220 euro per persoon.

Als je je wilt opgeven voor dit supergave kamp, willen we je vragen voor 1 februari 2012 alvast het bedrag van 55 euro over te maken naar bankrekening 143196146 t.n.v. P.J. van den Boogaard onder vermelding van Naam verkenner + zomerkamp 2012.

In de volgende informatiebrief zullen we nog meer vertellen over het kamp en de verdere betaling.

Als je nu al vragen hebt over het zomerkamp, mail of bel Jaap of een van de andere leidings dan even.