Wat is de pooltocht?

De pooltocht is een nachtelijke hike, eens in het jaar georganiseerd door de vrijdag stam voor alle groepen vanaf de verkenners. Je loopt dan een hike zoals je ook overdag zou doen, dus door middel van verschillende route technieken (deze gaan we tijdens een opkomst nog eens oefenen), MET bepakking (in je hiketas je matje, warme slaapzak, kussen, pyjama, zaklamp, toiletspullen en eventueel schone kleiding). Alle patrouilles lopen apart. Wij als leiding lopen als een vijfde patrouille achter jullie aan voor het geval dat jullie hulp nodig hebben. Op de aankomst locatie slapen we buiten in tenten, dus niet in een huisje. Een warme slaapzak is dus van belang!

 

Wie, wat, waar

Kosten zijn €12,-, over te maken voor 30 oktober naar NL74SNSB0705615529 tnv M.W. Van Houwelingen, onder de vermelding van “Naam verkenner + Pooltocht 2018”. 

Zaterdag 24 november is er GEEN normale opkomst. Afhankelijk van onze vertrektijd, zullen we verzamelen ergens in de avond op de boerderij. Zondag zullen we op nu nog onbepaalde tijd weer in Woerden aankomen. De tijden zullen door gecommuniceerd worden zodra deze ook ons bekend zijn.

De waar is natuurlijk nog de grote verrassing, zelfs voor de leiding.

 

Aanmelden

Dat doe je door je aan te melden via onderstaande link VOOR  30 oktober (let op, je kan je dus tot en met volgende week dinsdag aanmelden!) en geld over te maken naar de bovengenoemde rekening. Kan of ga je niet mee? Wil je dat dan alsjeblieft ook laten weten via de link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenWvJuEsenw7LtNVsJnpZhka-3S5Av4ZM5PoTZ79QRUuxTtA/viewform?usp=sf_link

 

Rijden? Graag!

Om van Woerden naar de startlocatie te komen, zoeken we nog rijders. Via bovenstaande link kunt u laten weten of u kunt rijden.

 

Waarom?

Omdat het super gaaf is (en niet eng)!