Doordat het een groots kamp wordt, moeten we extra materiaal regelen en is het vervoer ook duurder dan normaal. En een kampherinnering hoort er voor dit jubileumkamp natuurlijk ook bij. Daardoor zou de kampprijs uitkomen op € 67,50 p.p. Dat is schrikken, dat begrijpen we. Maar... doordat de kinderen goed hun best hebben gedaan met de kerstactie (opbrengst € 3.000,-) en door een aantal grote giften die we hebben gehad, hebben we de kampprijs terug kunnen brengen naar €25,- p.p. Voor de bevers en paradijsvogels is dit €10,- omdat zij maar een gedeelte van het kamp meegaan. Dat is een stuk beter, vonden wij.

Het programma houden we natuurlijk nog geheim, maar om een tipje van de cowboyhoed op te lichten, zijn hier wat termen: rodeo rijden, casino, lasso werpen en Wanted. Hoe en wat, dat zeggen we verder niet. Maar het lijkt ons reden genoeg om mee te willen en de uitdaging aan te gaan!!

Het kamp is pas in mei, maar we willen zo vroeg mogelijk weten wie er meegaan. Dat is handiger met voorbereiden en huren van materiaal e.d. Daarom zit er nu al een invulformulier bij deze brief. Dit formulier willen we uiterlijk 11 februari terug hebben. Graag inleveren bij de eigen leiding. Het kampbedrag moet uiterlijk 1 mei binnen zijn. Is het geld dan niet binnen, dan gaan wij er van uit dat uw kind niet meegaat.

Verder zijn we nog hard bezig met de site www.waskamp.nl, dus blijf af en toe kijken of er al wat nieuws te zien is.

Tot slot nogmaals de kampdata: 25 tot 28 mei 2006. Voor de Paradijsvogels van 26 op 27 mei en voor de bevers van 27 op 28 mei.

Groetjes van de W.A.S.kamp organisatie.


Naam ..........................................

van de speltak .........................................

gaat wel / niet mee met het WASkamp van 25 t/m 28 mei in Baarn.

U kunt kiezen of u zelf betaalt via b.v. internet of dat u een acceptgiro wilt ontvangen. Graag aankruisen wat uw voorkeur is.

O Zelf betalen
O Acceptgiro ontvangen

Naam ouder ........................................

Handtekening ouder

*Betaalt u zelf, vermeld dan: WASkamp en de voor- en achternaam van uw kind. Het gironummer is: 1775087, t.n.v. A. Schweitzergroep. Voor beide manieren van betalen geldt dat het kampbedrag uiterlijk 1 mei binnen moet zijn.