Namens het hele Team, de beste wensen voor 2014.

Allereerst wat informatie over het zomerkamp.

Sinds deze week hebben wij een aantal dingen vastgezet, zoals de boot en busreis.
Hier hebben we dan ook al een rekening van ontvangen. De rekening van de busreis hebben wij  naar radio 538 opgestuurd.
538 houd namelijk op dit moment een actie waarbij ze rekeningen van mensen betalen. Wat we hiervoor wel moeten doen is elke dag van 7.00-19.00 uur naar de radio luisteren. Aan het begin van elk uur zal er een naam worden genoemd. Mocht onze naam genoemd worden moeten we binnen een kwartier naar de zender bellen.
Hierom wil ik jullie allemaal dan ook vragen om de radio af te stemmen op 538 en Lisanne een belletje te geven als jullie haar naam/de scouting horen

Verder informatie willen wij graag persoonlijk aan jullie vertellen tijdens een ouderochtend. Wij zullen deze houden op zaterdag 1 februari om 10.00 uur in de scouting bar. Tijdens deze ouderochtend zullen wij niet alleen informatie geven over het zomerkamp maar ook over alle andere belangrijke zaken.
Wat wij op dit moment van alle kids nodig hebben die meegaan is een kopie van het paspoort/ ID-bewijs. Zouden jullie dit zo snel mogelijk mee willen nemen!!
Daarnaast willen wij graag een kopie van de buitenlandse verzekeringspasjes hebben. En natuurlijk even weten of je al een reisverzekering hebt.

1 en 2 februari zal er ook een onderhoudsweekend zijn. Tijdens dit weekend maken we een grote slag met het onderhoud van de boten zodat we weer lekker snel kunnen gaan zeilen.
We zullen zaterdag 1 februari om 10.00 uur beginnen en zondag rond 16.00 zal het kampje afgelopen zijn.
De kosten voor het onderhoudsweekend zijn €10,- euro en kunnen worden overgemaakt naar het bekende rekeningnummer  onder het onderwerp onderhoudsweekend

Dan is er in het weekend van 22 en 23 februari een pooltocht. Tijdens deze toch loop je met verschillende routetechnieken een tocht van zo’n 10 kilometer met tas.
Mocht je met deze tocht mee willen laat dit dan voor 20 januari weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten hiervoor zijn ook €10,- en kunnen worden overgemaakt naar het bekende rekeningnummer onder het onderwerp Pooltocht.
Voor meer informatie kunnen jullie kijken op www.pooltocht.scowo.nl