Winterseizoen

Tijdens het winterseizoen zijn onze opkomsten van 11.00 uur tot 16.00 uur. We verzamelen op de zeeverkennerszolder (in de hooiberg boven het welpenlokaal). Tijdens de winter zijn we vooral bezig met bootonderhoud, en tussendoor soms theorie-instructie over zeilen of een spel.

Tijdens de lunch bakken we altijd frietjes met frikadellen. De kosten voor de frites en frikadellen zijn €10,00 voor de hele winter. Je kunt natuurlijk ook je eigen lunchpakketje meenemen, wat veel gezonder is.

Kerstactie

Dit jaar is de kerstactie op 25 november. We gaan dan kaarsen en kerstkaarten verkopen. Heb je een mooi ontwerp gemaakt voor een kerstkaart, lever deze dan volgende week (4 november) in.

Sinterklaas

Op 2 december vieren we sinterklaas op de zeeverkenners. Elke boot maakt dan een leuke surprise voor een andere boot. Het is de bedoeling dat iedereen €2,00 inlegt voor de cadeautjes voor de andere boot.

Wanneer je nog vragen hebt, mail of bel dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of: 030-2619775.

Met vriendelijke groet,

Arthur Baars