Wat je mee moet nemen is je slaapzak en matje, je toilet spullen, handdoek, theedoek, bord, mok, bestek en oude werkkleding. Het kamp kost €3,50 euro, dit moet je betalen aan het begin van het kamp.

17 + 18 februari: Pooltocht

Ook dit jaar organiseren de explorers er weer een Pooltocht. De pooltocht is een avond-, speur-, wandeltocht die ergens in Nederland wordt gehouden door leden en leiders van de Albert Schweitzergroep. Op het eindpunt na een goeie 10 km lopen krijg je wat te eten, te drinken en overnachten we met zijn allen. De volgende morgen gaan we weer naar Woerden terug.

De pooltocht vindt dit jaar plaats op 17 en 18 februari. Die zaterdag hebben we gewoon opkomst, daarna gaat iedereen eerst nog naar huis om te eten. We vertrekken 's-avonds tussen 18.00 uur en 19.00 uur met auto's naar een onbekend startpunt. Op zondag zijn we in het begin van de middag weer terug op de boerderij.

Heb je zin in de pooltocht, hou dat weekend dan vrij. Er volgt nog een brief met exacte vertrektijden en prijs van dit fantastische kamp.

Wanneer u nog vragen heeft mail of bel dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of: 030-2619775.

Met vriendelijke groet,

Arthur Baars