Ook dit jaar hebben we weer een Pinksterkamp. De Admiraliteit organiseert dit kamp voor alle zeeverkennersgroepen uit de regio. Dit kamp wordt natuurlijk weer een spetterend feest. Ons kampterrein ligt in Maurik aan de Nederrijn en dat is het verlengde van de Lek. Het kamp begint op vrijdagavond 25 mei en duurt tot 28 mei. Vlak voor het pinksterkamp krijgen jullie nog een brief met de vertrektijden en een bagagelijst.

De kosten voor dit pinksterkamp zijn €25,- dit is relatief veel maar dat komt door de hoge vervoerskosten van de boten naar Maurik.. Maak deze €25,- voor 19 mei over op:
Rekeningnummer: 48.27.30.218
Ten name van: AI Baars en/of RB Winter, Utrecht

Dit jaar worden onze boten door een groep uit Utrecht naar Maurik gesleept. We moeten de boten natuurlijk wel zelf naar Utrecht varen. Dit doen we op 19 mei. Op 12 mei zijn de boten al naar Woerden gebracht, dus verzamelen we op 19 mei om 9.00 uur op de boerderij en varen vervolgens over de Oude Rijn via Harmelen en De Meern naar Utrecht. De zaterdag na Pinksterkamp gaan we de boten weer terugbrengen van Utrecht naar Nieuwkoop. De bedoeling is om via de grachten en de Vecht naar Breukelen te gaan, daar het A'dam-Rijnkanaal over te steken om vervolgens door te varen naar Nieuwkoop. Dit is een flink stuk varen. We verwachten tussen 19.00 en 20.00 uur aan te komen bij onze aanlegplaats.