Jeffrey is twee weken geleden zijn reddingsvest kwijtgeraakt. Waarschijnlijk heeft een van jullie hem per ongeluk meegenomen. Kijk dus allemaal even of je wel je eigen reddingsvest thuis hebt. Het vest van Jeffrey is makkelijk te herkennen; aan de binnenkant staat namelijk zijn naam.

Zaterdag 18 november gaan we roeien met de middagwelpen bij de sinterklaasintocht in de stad. Omdat we niet op de boerderij zijn, kunnen we geen frietjes bakken voor de lunch; je moet dus zelf een lunchpakketje meenemen.

Op 25 november gaan we kaarsen en kerstkaarten verkopen om de groepskas te spekken. De kerstkaarten zijn door de leden gemaak. Vorig jaar hebben we de "beste-verkopers"-prijs gewonnen, dat willen we dit jaar natuurlijk ook. We starten die dag om 10.30 uur en hebben een aantal ouders met auto nodig die ons naar de verschillende verkoopwijken willen brengen. Zie de kerstactiebrief voor meer informatie.

Op 2 december vieren we sinterklaas. Elke boot maakt een mooie surprise met gedicht voor een andere boot. Elke boot heeft vijf leden, dus bij elke surprise zitten cadeautjes voor vijf personen. Voor de cadeautjes moet iedereen 2 euro inleggen. Ook als je er die dag niet bent; we bewaren dan je cadeautje.