Alle normale opkomsten daarna zullen we om 9 uur verzamelen bij van Beynum/ Texaco. Hier vandaan fietsen we via zegveld waar een boodschap gedaan kan worden, naar de Meije. Hiervandaan gaan we zeilen, lunchen, een spel doen. Rond 16 uur fietsen we terug zodat we 16.30 uur weer bij van Beynum zijn. Wat je nodig hebt voor de opkomsten tijdens het zeil seizoen is:

  • Goede fiets (2x 11km per zaterdag)
  • Zwemvest
  • Lunch pakketje en drinken
  • Droge kleren (waterdicht verpakt, als je geen waterdichte tas hebt voldoet een vuilniszak in een rugzak ook)
  • Regenkleding (hierbij is het dragen van een zwemvest verplicht)
Als je bij een opkomst niet aanwezig kan zijn, meld je dan af bij je boots (zie ledenlijst). Bootsen dienen zich af te melden bij Arthur (06-16554575) .

Zomerkamp

Ook voor dit jaar hebben we weer een mooi zomerkampterrein kunnen vinden. We zullen dit jaar kamperen op de Westeinderplassen, vlak bij Aalsmeer. Het kamp zal van zaterdag 21 juli tot en met dinsdag 31 juli zijn. De kosten voor dit kamp zijn €100,-

Verdere gegevens over zomerkamp zullen nog verstrekt worden. Voor het zomerkamp is Roeland contactpersoon, hij is te bereiken op 06-41779580 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Blue senstation

Op 12 mei organiseren de Zeeverkenners en de Wilde Vaart een feest ter ere van:

  • 400 jaar Michiel de Ruyter
  • 35 jaar Michiel de Ruyterwacht
  • 2½ jaar Wilde Vaart
  • De te waterlating van de tweede vlet van de Wilde Vaart!

Vanaf 19.30 zijn de ouders en leden welkom voor een ouderavond met informatie over alles omtrent de zeeverkenners, waaronder zomerkamp. Om 21.00 uur is de opening van het feest voor ook andere betrokkenen met de te waterlating van de nieuwe vlet. Alle andere vletten zullen deze avond ook in Woerden liggen. Altijd (weer) eens in een vlet willen zitten, dan is dit je kans. Aansluitend is er een feest in de Deel, waar je foto's kunt bekijken, bijpraten met vrienden, of gewoon genieten van een goed feest met muziek verzorgd door DJ Ed.

Het thema van het feest is "Sensation Blue". Alle deelnemers worden verzocht iets blauws te dragen.

Pinksterkamp

In het weekend van 25-28 mei is het pinksterkamp. Op dit kamp zullen we samen met andere zeeverkennergroepen 3 nachten kamperen en wedstrijden houden in Maurik. Meer informatie volgt.

Over de kampen zal nog een specifieke brief komen. Vragen zijn altijd welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel de schipper: 06-16554575 (Arthur Baars).

Met vriendelijke groet namens het leidersteam,

Roeland Winter