Zaterdag 16 november zal de installatie van de nieuwe leden plaatsvinden. Dit houdt in dat zij een belofte afleggen en hun uniform krijgen. Ze zijn dan een echte Esta! Het installeren vindt gewoon plaats tijdens de opkomst. Een aantal dagen voor het installeren volgt er nog een bericht met extra informatie.

Via onderstaande link kunt u de maat van de blouse doorgeven en of er wel of geen das nodig is. Dit kan nog tot zaterdag 2 november 20.00 uur.

https://forms.gle/x1m7VgDFEKrztk3S6

Aan het uniform zitten wel kosten verbonden, namelijk €37,00. Dit is voor een blouse, das en dasring. Als uw kind al een das heeft, dan kost de blouse €32,00 euro. Een losse das bestellen kost €5,00
U kunt dit geld overmaken op rekeningnummer: NL29 RABO 0333 1562 18 t.n.v. S.H. Schaafsma.

Graag onder vermelding van "installatie + naam van de Esta"

Betalen kan uiterlijk tot en met maandag 4 november 22.00 uur!

Het jaar is al weer goed begonnen met leuke opkomsten en natuurlijk een supergave overvliegdag in de stad met het spel 'Wie is de Mol?'
Aankomend weekend is er geen normale opkomst maar is het tijd voor weekendkamp. Omdat het zomerkamp in superheldenthema zo SUPERgaaf was, gaan we hier nog even mee door. Dus trek vooral weer je superheldenkostuum of kamp t-shirt uit de kast en ga gezellig mee. 

Opgeven kan nog tot woensdag 9 oktober 22:00 via deze link https://forms.gle/YH6nohBkuTFfRQQY8

T
ot vrijdagavond! 

Afgelopen zaterdag 31 maart was er weer de jaarlijkse Vossenjacht in de stad. Hoeveel kinderen er precies mee hebben gedaan weten we niet, maar het waren er zeker 500 ! 
Met deze leuke dag hebben we ook nog eens € 965 verdiend voor de groep ! 

Volgend jaar hopen we natuurlijk op weer zo'n leuke dag, tot volgend jaar !