Op zaterdag 25 (tot en met zondag 26 Maart) is er alweer de 35e editie van de legendarische NVDKO! 24 uur lang gamen tot je ogen er bij neervallen.

Heb je zin om een avondje/nachtje te gamen? Dan is het echt gaaf om hier aan mee te doen! Scouts, Explorers, Stam, vrienden en leiding zijn welkom om in een netwerk met computers en game consoles tegen elkaar te gamen, bestandjes uit te wisselen en offline vrienden te maken. Natuurlijk zijn de verkenners vanaf 11 jaar ook welkom mits ze toestemming hebben van hun ouders.

Ons plan is om de deel en de rest van de boerderij te veranderen in een grote speelhal waar iedereen kan gamen, tot de ogen neervallen. Vandaar nog steeds de naam: Nacht Van De Kleine Oogjes!

Wat is er NIEUW deze editie ?
  • Ontbijt Service De organisatie bied voor de mensen mensen die dit willen de mogelijkheid om een ontbijtje te pakken. Wij zorgen voor brood en beleg echter zelf nog even smeren. (vergeet het niet aan te vinken in het aanmeldformulier als je dit graag wilt. Kunnen we daar rekening mee houden.)
  • Diehard-Gamers De Laatste edities zijn onze trouwe 24 uurs gamers afgehaakt omdat ze vaak alleen de nacht door moesten. Dit keer bieden we de ruimte om als trouwe gamer de nacht weer in een groep door te brengen.
  • Group-game area Nog in de ontwerpfase maar opgenomen in de plannen voor dit jaar. Een hoek waar je met meerdere personen met/tegen elkaar kan gamen! Heb je zin een potje te spelen of ben je even klaar achter je eigen computer? Deze ruimte moet hier de oplossing voor bieden!
Wat is er belangrijk om te weten ?
Het gebruik van een Koptelefoon is gewenst, speakers zijn niet welkom.
Avond eten wordt net als voorgaande jaren verzorgt door een van onze koks.
Als je wilt slapen kun je natuurlijk je slaapzak en matje meenemen en een rustig plekje in de boerderij op zoeken.

Wat kost het dan ?
De kosten zijn €7,50 hiervoor krijg je een plek aan de tafel, netwerkaansluiting, elektriciteit, koffie of thee.

AANMELDEN

Tot dan,

NVDKO Organisatie
ScoWo Advies Groep (SAG)