Verhuur

Informatie over ons terrein
De Albert Schweitzergroep is in 1966 opgericht in Woerden. Na jaren van verhuizen zijn we nu reeds jaren aangeland aan de Kromwijkerdijk alwaar we gegroeid zijn tot onze huidige omvang. De complete vereniging bestaat uit ongeveer 570 active leden (December 2020) en is daarmee een van de grotere in Nederland. Gelegen op een groenstrook ingeklemd tussen een oudhollands weggetje en de ringweg van een nieuw industrieterrein hebben we hier aan de rand van Woerden de ruimte die we ons wensen.

Ik wil graag huren/informatie over verhuur
Ons gebouw en het terrein eromheen is te huur voor groepen. Tijdens weekenden draaien wij opkomsten van 9:00 tot 17:00 uur. Wij vragen u gedurende deze tijden het terrein voor ons vrij te houden (Behalve gedurende de zomervakantie). Nieuwsgierig naar het gebouw en het terrein? Klik dan eens bij de rondleiding voor een foto en film overzicht van het gehele terrein. Voor een reservering of vragen kunt u terecht bij Gert van Rootselaar.
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Maak geen gebruik van een van de telefoonnummers op deze site, de aanvankelijke huuraanvraag moet altijd via email gebeuren.

Ook onze verhuur wordt gedaan door vrijwilligers, die dat naast hun gewone dagelijkse bezigheden doen. Wij prefereren email contact, omdat wij dan kunnen reageren op momenten dat wij er ook daadwerkelijk de tijd voor hebben.
Alle mail wordt enkele keren per week uitgelezen.

Hier een rondleiding door ons gebouw.