Zondag 11 juni is het zover. De Albert Schweitzer groep organiseert weer een open dag, de ScowOpen. Vanaf 12:00 tot 16:00 staan onze deuren wagenwijd open voor kinderen van alle leeftijden. De hele dag zijn er allerlei leuke scoutingactiviteiten te doen en kunnen de kinderen een kijkje nemen hoe het er bij deze fantastische groep aan toe gaat. Voor de ouders hebben we natuurlijk wat lekkers als de kinderen druk zijn met activiteiten.

Vorig jaar was de open dag van de Woerdense scoutinggroep een groot succes. Onze scoutinggroep bestond toen 50 jaar en om dat te vieren gingen we met zijn allen op zomerkamp. De 389 jeugdleden hadden hard gewerkt aan verschillende acties om genoeg geld te kunnen ophalen voor het jubileumkamp. Een van die acties was de eerste open dag van scouting Woerden en na het grote succes hiervan organiseren we dit jaar de tweede open dag ooit!

Voor slechts €5,00 kan er een bandje worden gekocht, dit is voor de kinderen die geen lid zijn van onze groep. Met deze bandjes kunnen de kinderen deelnemen aan alle spelletjes, die worden georganiseerd door de verschillende (leeftijds)groepen. Denk bij de verschillende spelletjes aan vuren maken, broodjes bakken, buikschuifbaan, ook kan er gespeeld en gerend worden in de jungle (ons eigen stukje bos). Deze dag is de uitgelezen kans om al je vragen te laten beantwoorden die je nog hebt over de scouting.

Het zal een heerlijke dag gaan worden en hopelijk zullen we zoveel mogelijk nieuwe gezichtjes gaan zien! Zien we jou ook binnenkort op onze boerderij?

Vanwege de grote te verwachte drukte en het beperkt aantal parkeerplaatsen, verzoeken we ieder sportief op de fiets te komen. We zijn te vinden op de Kromwijkerdijk 116, 3448 HW Woerden, via internet op www.scowo.nl en via social media op het Twitter account @ScoutingWoerden en pagina https://www.facebook.com/ScowOpen/?fref=ts op facebook.