Op zaterdag 30 september vanaf 16.00 uur vieren we dat de Albert Schweiterzergroep 50 jaar bestaat. Dat doen op de scoutingboerderij aan de Kromwijkerdijk.

Programma
We willen de mensen zoveel mogelijk ruimte willen bieden om met elkaar te praten, daarom is er geen echt programma. Wel zal er rond 17.00 uur een officieel praatje worden gehouden door de voorzitter. Ook zijn er optredens van verschillende (oud) "huis"bands, waaronder ook een band van oud-scouts uit Engeland.

Eten
Naast de bekende borrelknabbels is er ook van 18.00 uur tot 20.00 uur een barbecue. De BBQ wordt verzorgd, dus je hoeft zelf niets te doen. Kosten: €10,- pp. Het is belangrijk dat je ons vóór donderdag 21 september laat weten of je mee eet. Dit in verband met de inkopen. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Parkeren/vervoer
Op het terrein is geen parkeerplaats voor auto's. Kom dus zoveel mogelijk op de fiets. Er komt een parkeerplaats halverwege de dijk op het terrein de boer.
Kom je met openbaar vervoer, dan kunnen we je van het station ophalen en na afloop ook weer terugbrengen. Ook dat kan je aangeven op het aanmeldformulier.

Oude foto's en informatie
Heb je nog interessante foto's of informatie van vroeger, die een mooie aanvulling kunnen zijn voor ons archief? Scan deze dan en mail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ook willen we je wijzen op de speciale geschiedenis website die we hebben. Ook daar kan je informatie plaatsen: http://geschiedenis.scowo.nl/

Meld je nu aan voor de reünie en laat ons weten of je mee wilt eten: aanmeldformulier.

Tot 30 september!