Zaterdag 26 mei breekt de leukste dag in de lente weer aan: De Albert Schweitzer groep organiseert haar opendag, de ScowOpen. Van 12:00 tot 16:00 is iedereen weer extra welkom om te kijken waar de groep om draait. De dag staat in het teken van toffe en gave scoutingactiviteiten en natuurlijk ook een kopje koffie voor de ouders.

De ScowOpen is begonnen ter viering van het 50 jaar jubileum van Scouting Woerden. Inmiddels is de dag drie jaar later dé opendag van Woerden en omstreken. Het mooie weer is al gereserveerd en met activiteiten als popcorn poffen, levend angry birds, knutselen, kano’s varen en een escape room beloofd het een succes te worden. De activiteiten worden ondersteund door onze vrijwilligers, die ervaring hebben met verschillende leeftijden. Daardoor is er voor iedereen wel iets leuks te doen. Tegelijkertijd staan ze klaar voor al uw vragen waarom scouting zo leuk is, of om de weg te wijzen: We hebben immers een prachtig terrein met boerderij de Antoniahoeven als middelpunt. De dag zit niet alleen vol met activiteiten voor kinderen, ook ouders hoeven zich niet te vervelen met het nieuwe onderdeel: het Foodfestival! Omdat onze vereniging door vrijwilligers gedraaid wordt, vraagt de dag wel een kleine vergoeding: Voor een bandje van 5 euro kunnen kinderen zich een middag lang vermaken. Ouders hebben geen bandje nodig, maar kunnen wel een versnapering op het foodfestival verkrijgen. Overigens is het aantrekken van oude kleding zeker aangeraden.
Kortom, het belooft een onvergetelijke dag te worden. Wil jij de zomer goed beginnen, kom dan langs!

Vanwege de grote te verwachte drukte en het gebrek aan parkeerplaatsen, verzoeken we iedereen lekker op de fiets te komen. We zijn te vinden op aan Kromwijkerdijk 116, 3448 HW Woerden, via internet op deze site en via social media op het Twitteraccount @ScoutingWoerden en pagina https://www.facebook.com/events/232610994154671/ op Facebook.