Terwijl de klusmannen hard bezig waren het terrein te verfraaien, was een groot deel van de andere ScoWo-vrijwilligers te vinden in de binnenstad van Woerden. Paaszaterdag is namelijk Vossenjachtdag!!

Natuurlijk maken we er altijd iets speciaals van. Er kwam heus tactisch inzicht aan te pas want de vossen moesten in de juiste volgorde gevangen worden. Door alle inspanningen en het mooie weer, vonden de lekkernijen bij onze kraam gretig aftrek en we bedanken Plein 7 heel hartelijk voor de facilitaire gastvrijheid!    We weten niet precies hoeveel kinderen er hebben meegedaan, maar het waren er een paarhonderd en meer dan vorig jaar.  Alle vossen hadden hun best gedaan om zo fraai en verrassend mogelijk voor de dag te komen, maar de Vampier werd verkozen tot vos van het jaar 2019.  Onder de leden die 10 of meer loten hebben verkocht werd een T-shirt verloot, de winnaars zijn Sven van de Chriet Titulaerhorde en Thijs van de zeeverkenners.

Bedankt vossen, bedankt alle andere vrijwilligers en Plein 7, maar vooral bedankt deelnemers. Tot volgend jaar, paaszaterdag!