Woerden -  Vissers, een zeemeermin, soldaten, een duiker en een skilerares? Zaterdag zin een spel, je hoeft het huis er niet eens voor uit. Met de Vossenjacht App kan iedereen genieten van een 3 uur durende online jacht. 

Voor het eerst in jaren wordt er op 11 april een Online Vossenjacht gehouden, dit als alternatief voor de jaarlijks terugkerende Vossenjacht die georganiseerd wordt door Scouting Woerden. Kinderen van alle leeftijden kunnen meedoen aan de 3 uur durende Vossenjacht App. Kan jij alle vossen vangen?

De jacht
Iedereen mag meedoen aan de Online Vossenjacht, ook als je geen lid bent van Scouting Woerden. Door heel Woerden zijn er ruim 50 ondernemers/verenigingen/clubs die een vos ‘verstoppen’ op hun sites of sociale media. Via de App (www.scowo.nl/vossenjacht) kan er op 11 april vanaf 12.00 uur tot 16.00 de zoektocht worden gespeeld. De kosten zijn €2,50 p.p.

Scouting Woerden
Ondanks de Corona-crisis zijn alle vrijwilligers van ScoWo nog steeds druk met van allerlei activiteiten om haar leden zo goed mogelijk door deze periode heen te slepen. Dit vraagt wel voor innovatie en vernieuwing op veel vlakken, door de veelzijdige kant van de organisatie kan dit waar gemaakt worden.
Ook leiding worden of lid worden van Scouting Woerden? Dan kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Updates op de voet volgen over de Online Vossenjacht, volg ons dan op
>>> facebook/onlinevossenjacht2020 <<<