Het was zaterdag 16 april weer een dolle boel in de stad. Niet gek met de jaarlijkse vossenjacht van scouting Woerden! Het was weer de eerste in twee jaar die live in de stad kon plaatsvinden nu evenementen weer kunnen en mogen. Het was dus weer extra speciaal dat we weer mochten. En dat hebben ze geweten: op maarliefst 48 vossen kon er gejaagd worden! Van bloemetjes vrouw tot viking, van rood tot boter-kaas-en-eieren, alles was herkenbaar en niks was te gek. Ook de kinderen hebben goed hun best gedaan, zowel door leden die van te voren bonnen hebben verkocht aan ouders, vriendjes en vriendinnetjes om ze te laten meedoen, als deelnemers van de activiteiten. Zo'n 25 groepjes hebben alle vossen weten te vinden.
Ook het weer droeg bij aan een gezellige middag. Met een zuchtje wind was het zeer aangenaam in de zon en was het voor de vossen met dikke kostuums ook goed uit te houden. Dat weerhield mensen ook van smelten, waardoor alle vossen het tot de groepsfoto op het eind gered hebben. Kan jij alle vossen erop herkennen?
Hierbij willen we dan ook alle leiding en andere vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun originaliteit, tijd en inzet. Zonder jullie was het nooit zo'n groot succes geweest. Bedankt!Elk jaar wordt er in het Paasweekend een vossenjacht georganiseerd die leuk is voor jong en oud. Een mooie kans voor nog-niet-scoutingfanaten om kennis te maken met de gekke, originele en leuke organisatie die ScoWo is. Tegelijkertijd is het een vast onderdeel van de jaarplanning van alle groepen, aangezien in het Paasweekend ook de boerderij onder handen wordt genomen door beheer. Een echt handige plek voor opkomsten is het dan dus niet.
Tegelijkertijd is het ook een evenement om geld in te zamelen voor de groep om onderhoud of vervangend materiaal aan te kunnen schaffen. Ook dit jaar hebben we daar een zeer indrukwekkend bedrag voor ingezameld: €1997,70! Iedereen die daaraan heeft bijgedragen, en dan speciaal alle leden die bonnen hebben verkocht: bedankt! Onder de leden die al hun bonnen hebben verkocht, zullen we nog een heus Vossenjacht T-shirt verloten. De winnaar wordt zo snel mogelijk via de leiding bekend gemaakt.

Tot volgend jaar!