Zaterdag 21 mei organiseert Scouting Woerden de ScowOpen, de jaarlijkse open dag. De hele middag kan jong en oud zich vermaken met tientallen activiteiten en een foodplein

Het belooft weer een onvergetelijke dag te worden! Voor de kinderen zijn er veel spannende en leuke activiteiten. Je kunt levend zeeslag spelen met kano’s, roetsjen van de kabelbaan, raketten bouwen én afschieten, midgetgolfen en nog veel meer!

Wie even bij wil komen kan gaan knutselen, schminken of leren koken boven een kampvuur. Er is voor iedereen wel iets leuks te doen. Alle activiteiten worden ondersteund door de vrijwilligers van Scouting Woerden, die ervaring hebben met verschillende leeftijdsgroepen. 

Ondertussen kunnen de ouders op het foodplein smullen van allerlei versgebakken lekkernijen en natuurlijk zijn er ook drankjes aan de bar te verkrijgen. Kortom; de hele middag plezier!

Het terrein is open van 12.00 tot 17.00 uur. 
Entree voor kinderen is 5 euro en voor volwassenen is het gratis. Vanwege de verwachte drukte en het gebrek aan parkeerplaatsen verzoeken we iedereen om lekker op de fiets te komen.

Tip: Trek oude kleding aan, neem voor de zekerheid een reserve setje voor de kinderen mee en kom naar de Scoutingboerderij!!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de ScowOpen? Volg Scouting Woerden op social media of kijk op de website: scowo.nlAdres: Kromwijkerdijk 116, 3448 HW Woerden