Hallo iedereen,
 
Op zaterdag 26 (tot en met zondag 27) september is er de 33ste editie van de legendarische Nacht Van De Kleine Oogjes! Deze LAN-party/game-nacht is in de scoutingboerderij, op de deel.
Heb je zin om een avondje/nachtje te gamen? Dan is het echt gaaf om hier aan mee te doen! Scouts, Explorers, Stam, vrienden en leiding zijn welkom om in een netwerk met computers en gameconsoles tegen elkaar spellen te spelen, bestandjes uit te wisselen en off-line vrienden te maken. Natuurlijk zijn de verkenners vanaf 11 jaar ook welkom mits ze toestemming hebben van hun ouders.
Ons plan is om de deel en later de rest van de boerderij te veranderen in een grote speelhal waar iedereen kan gamen, tot de ogen neervallen. Vandaar nog steeds de naam: Nacht Van De Kleine Oogjes!
 
De NVDKO is van zaterdag 12:00 uur tot zondag 12:00 uur.
Om het een groot succes te laten worden hebben we uiteraard deelnemers maar ook spelcomputers, consoles en beeldschermen en/of beamers nodig. Lees voor meer informatie de pagina van de NVDKO op de website.
 
De organisatie voorziet in ongelimiteerd koffie, thee en limonade en wat andere versnaperingen. Voor het avondeten wordt gezorgd onbijt zul je zelf moeten regelen. 
 
Het gebruik van een koptelefoon is verplicht, speakers zijn niet welkom.
Deelnamekosten: €7,50,- (te betalen bij aanvang)
 
 
Groeten van de NVDKO organisatie,
ScoWo Advies Groep (SAG)
Michiel, Jeffrey, Jaap, Menno, Lex, JP, Arthur