Zaterdag 21 mei zet Scouting Woerden zijn deuren nog verder open dan ze normaal gesproken al staan: De Albert Schweitzer groep organiseert een opendag, de ScowOpen. Van 12:00 tot 16:00 zijn kinderen van alle leeftijden (zelfs die van 50-plus) van harte welkom om te kijken waar onze groep voor staat. De dag staat in het teken van tal van leuke en stoere scoutingactiviteiten en natuurlijk een kopje koffie voor de ouders.

Dit jaar bestaat Scouting Woerden 50 jaar en het hele jaar door zijn er interne activiteiten voor de groep. Als kers op de taart gaan we in de zomer met z’n allen (zo’n 350 jeugdleden!) een week lang op kamp. Dit vergt natuurlijk heel wat organisatie, maar ook acties om geld op te halen om er een gedenkwaardig kamp van te maken. Deze  toffe open dag is er daar één van. Iedereen mag langskomen, en om met activiteiten mee te doen zijn er bandjes van 5 euro te koop. Met zo’n bandje kan er deelgenomen worden aan alle gave activiteiten die over het hele terrein verspreid staan. Zo kan er onder andere vuur worden gemaakt, worden geravot is onze eigen jungle, is er een buikglijbaan, een klimpartcours en een rommelmarkt en kan je broodjes bakken! Leden van scouting Woerden kunnen gratis mee doen en op een kleedje op de rommelmarkt staan met spullen die ze willen verkopen. Voor alle leeftijdsgroepen zullen activiteiten georganiseerd worden door de vrijwilligers zelf – De uitgelezen gelegenheid om te zien hoe gaaf scouting is en om alle vragen te stellen die je er, of over Scouting Woerden zelf, nog over had.

Het belooft een te gekke dag te worden, maar niet zonder jou, dus jij komt toch ook over onze brug? Tip voor de ouders; oude kleren zijn geen overbodige luxe!
Vanwege de grote te verwachte drukte en het beperkt aantal parkeerplaatsen, verzoeken we ieder sportief op de fiets te komen. We zijn te vinden op aan Kromwijkerdijk 116, 3448 HW Woerden, via internet op www.scowo.nl en via social media op het Twitter account @ScoutingWoerden en pagina https://www.facebook.com/events/232752650425485/ op facebook.

Groetjes
Het ScowOpenteam
Peter, Marco, Joost, Wouter, Bob en Hanneke